Kazne za učesnike protesta i aktiviste u Zrenjaninu

Kazne za učesnike protesta i aktiviste u Zrenjaninu

Svaka čast na efikasnosti. Svako vozilo koje se nalazilo u kružnom toku prilikom protestne blokade uredno je uslikano, identifikovano, zapisano i na adrese vlasnika dostavljene kazne. “Pozdravi” u vidu 5000 dinara su stigli. Znači, naše institucije mogu itekako da budu efikasne. Mi smo se u to uverili nekoliko puta ove godine. Izgleda samo da su sposobne da obave svoje zadatke u interesu vladajuće garniture. Interes građana je na poslednjem mestu.

Ako mislite da je dovoljno reći – SAMO SAM RADIO SVOJ POSAO, nije drugovi policajci! I ako mislite da vas plaća vladajuća stranka, opet ste u krivu. Plaća vas isti ovaj narod koji se bunio što i vi i vaša deca nemaju vodu, a vi pohitali kao poslušni radni pas da ispunite zadatak i dobijete pohvalu od starešina! Zaboravljate, ničija nije gorela do zore, pa neće ni ova vlast. Vlast je promenljiva, komsije, prijatelji i sugradjani ostaju isti.

Pozivamo sve naše sugrađane koji su dobili navedenu kaznu da, po preporuci inicijatora protestnih blokada Kreni-Promeni, da se u roku od 8 dana jave u policiju, uzmu uplatnice u iznosu od 2500 rsd, a zatim skeniraju (ili fotografišu) i kaznu i uplatnicu i isto pošalju na mejl adresu:

[email protected]

Iz Kreni-Promeni, će u ime uplatioca uplatiti novac.

(Visited 64 times, 1 visits today)