Zahtevi

Zahtevi

Mi, Zrenjaninci, ZAHTEVAMO 2 L pijaće vode po glavi stanovnika dnevno!

Dok se ne reši fijasko sa fabrikom i dok ne poteče čista pijaća voda.
Zahtev stupa na snagu ODMAH!
Sem toga ZAHTEVAMO ODGOVORNOST za fijasko sa fabrikom vode, odgovornost svih koji su u tome učestvovali. Svesni smo teškog stanja, kao i kontinuiranog zanemarivanja naših Zrenjaninaca koji žive u prigradskim naseljima i selima. Stoga zahteve proširujemo na sva naseljena mesta opštine Zrenjanin, u kojima naši sugrađani trpe posledice i nemaju osnovne sanitarne uslove, niti im je dostupna pijaća voda!
UKOLIKO se ne pristupi ispunjavanju prva dva zahteva ODMAH, radikalizovaćemo proteste i pokrenućemo pojedinačne i grupne tužbe građana za naknadu štete. Jasno je svima da je osnovni beskompromisni zahtev svih Zrenjaninaca – VODA. Za demagogiju, jeftino politikanstvo i oportunizam nema mesta.

Zahtevaćemo potpunu PRAVNU i KRIVIČNU ODGOVORNOST za sve koji su držali ili još uvek drže građane Zrenjanina kao svoje političke taoce .Za sve što se traži, jedan je preduslov: široka podrška građana i što duža kolona, nema odustajanja, gore pomenuti zahtevi NAŠA SU CRVENA LINIJA! Na nama je da vršimo pritisak na sve odgovorne i da budemo spremni za svaki scenario.
#zrenjaninjezedan

(Visited 14 times, 1 visits today)