Odlične vesti! Zrenjanin nakon 19 godina dobija – cisterne sa pijaćom vodom

Odlične vesti! Zrenjanin nakon 19 godina dobija – cisterne sa pijaćom vodom

Nakon saopštenja grada Zrenjanina da će obezbediti cisterne sa vodom, želimo da se zahvalimo gradonačelniku Zrenjanina i njegovom timu što su nas čuli i ispunili jedan od naših zahteva, a to je da se omogući svim našim sugradjanima čista voda za predstojeće vrele dane. Jeste da je leto polako na izmaku i da je jedna cisterna uvek bila na raspolaganju radnicima Ling Longa, dok smo mi građani trećeg reda u svom gradu morali da plaćamo i vučemo balone iz marketa, i jeste da vam je bilo potrebno 19 godina da obezbedite cisternu, ali poklonu se u zube ne gleda kako kaže stara narodna.

Ponosni smo na naš grad jer konačno misli na sve nas i saopštava nam da je čula našu poruku “VODA ZA SVE”, bar za one koji nemaju za pivo na velikoj gradskoj manifestaciji.

Bićemo još srećniji i kada nas oslobodite troška kupovine vode na dnevnom nivou i obezbedite da svaki građanin dobije BESPLATNO 2 litre vode svaki dan, a najsrecniji kada pokažete da država Srbija ima više novca od jedne arapske firme i da više poštuje, ne samo gradjane Zrenjanina, već i 22 naseljena mesta tako što će, recimo, izgradnjom regionalnog vodovoda obezbediti vodu svima, što izgleda nije u planu privatnog investitora.

Vaša Zrenjaninska akcija

(Visited 46 times, 1 visits today)